LA GENT OPINA

Deixi el seu comentari sobre Casa l’Art.

¿No li agradaria  saber què opina la gent dels llocs on vostè voldria anar? El convidem que expliqui la seva experiència sobre l’Allotjament de Casa l’Art de Rupit.

Ara també podreu deixar les vostres ressenyes i puntuacions a la nostra pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/casalartrupit

 

Moltes persones li ho agrairan. Moltes gràcies!

6 thoughts on “LA GENT OPINA

  1. Hola em dic Mei-lí, tenia una reserva prevista per dema dia 13 d’agost fins diumenge, Quina es la meva sorpresa, que al trucar al propietari, ens diu que ho te tot ple el mes d’agost. L reserva la he realitzat a través de la página Escapada Rural. em donaba tot OK. al no poder contactar he trucat directament per telefon, ha sigut quant el Sr. de la casa ens ha comunicat que no hi había lloc. es comprensible, el que no entenc es la poca AMABILITAT QUE HA TINGUT EN DIRM-HO. hi han bones refernecies de ls clients, encara peró que a mi personalment no m’han ates gens be!!!. NO FARÈ CAPA RESERVA MES EN AQUEST LLOC. Volia que quedes constancia de la meva opinió. Gràcies

  2. recomiendo la casa todo perfecto,limpio y bien acondicionado hemos pasado un fin de semana de pelicula.repetiremos bueno una compañera repitira en semana santa.

  3. Perfecte la casa, perfecto el pueblo, perfectos los alrededores, perfecte la excursión de 20 kms del domingo… Todo perfecto, repetiremos si volvemos a Rupit y, por supuesto, la recomendaremos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s