Excursions amb BTT pel Collsacabra

Cingles Collsacabra

El Collsacabra, també anomenat el Cabrerès, constitueix la separació d’aigües entre el Fluvià per una banda i el Ter per una altra. Té una extensió aproximada d’uns 120 quilòmetres quadrats. El clima és força estable i agradable a l’estiu. En els boscos, dominen els arbres de fulla caduca.

La vegetació arbòria compta amb més de 30 espècies diferents. Entre els boscos hi ha pasturatges donant una nota de tipisme pessebrístic al paisatge. És per tot això que el Collsacabra és un indret molt adient per fer excursions amb bicicleta de muntanya o a peu. Els seus paisatges i el seu desnivell fa que cada vegada més gent vingui a passar uns dies d’esport en aquestes terres.

Rutes per fer en bicicleta o a peu 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s